Kilder vedr. socioanalyse


 

Artikel om jungiansk socioanalyse

Artiklen præsenterer et første udkast til en jungiansk socioanalyse, som kombinerer analytisk psykologi, kompleksitetsteori, sociologiske teorier, socio- og psykoanalyse, gruppeteori og affekt teorier. Det er vores antagelse at Jungiansk teori og praksis bør fokusere mere på den socio-kulturelle kontekst, socialitet og samfundsmæssig udvikling. Men også at Jungiansk tænkning i sig selv kan udvides til også at gælde socialitets forhold.
Hent pdf her: J Analytical Psychology – 2021 – Odde – A preliminary sketch of a Jungian socioanalysis an emerging theory combining

 

Artikel om jungiansk socioanalyse og drømmematrix

Artiklen beskriver en serie drømmematrixs, som fandt sted i både Århus og København med fokus på Europa i Forandring. Det er et eksempel en praktisk anvendelse af jungiansk socioanalyse, i særdeleshed den del af den, som har at gøre med hvordan mindre sociale enheder kan undersøge større sociale enheder ved at fokusere på erfaringer knyttet til drømme.
Hent pdf her:
J Analytical Psychology – 2021 – Vestergaard – Jungian socioanalysis social dreaming and the emerging complexity of

Ny psykologisk viden og inspiration - direkte i din indbakke

Mit nyhedsbrev, som du får en til to gange om måneden, er til den psykologisk interesserede organisation eller privatperson. Du modtager ny viden og inspiration indenfor psykoterapi, personlig udvikling og organisationsforandring.

Velkommen til! Se venligst din indbakke og klik på linket i bekæftelsesmailen.