Det Andet Akademi – Go Stillpoint

Premium programmet for dig, som vil forvandle dig kunstnerisk, kreativt og personligt – i samme moment

Det er et program, som rykker for vildt, jeg siger det bare! Vil du være med til at rykke for vildt?

Du får fat i en cocktail af egne kreative kræfter og dybe ubevidste lag i din person. Tilsammen er det en meget kraftfuld dynamo, som bliver et personligt mikroskop, der viser dig dit DNA.

Er du visual artist, så er Go Stillpoint premium programmet noget for dig!

Jeg forstår godt, hvis du allerede nu har nogle spørgsmål – det klarer vi her:

Amanda Betz, We are cellulose, Formation Gallery, København, september 2023.

Det Andet Akademi er en forvandlingsproces
 

Premium programmet kører over 12 uger (minus feriedage). Skal du med? Programmet skal virke optimalt for dig, så derfor vil jeg gerne interviewe dig, før vi går i gang. Det gør du her:

Go Stillpoint er ikke et traditionelt kursus eller undervisning, men et koncept, som fører frem mod en grundlæggende forvandling af dig, din kunst, og din kunstneriske eller fagprofessionelle praksis. Det betyder bl.a., at jeg har lagt en særlig læringsmatrice ind i forløbet, og at jeg håndholdt fører dig igennem processen. Til gengæld forventer jeg af dig, at det at få skabt denne forvandling i dit liv er det vigtigste for dig lige nu.

Alt i alt en fantastisk oplevelse og forløb jeg aldrig ville være foruden. Det har givet mig styrke og mod til at være mit kunstneriske jeg og være til her i verden. 1000 tak, det er ubeskriveligt stort.

Kvinde, 34 år

kunstterapeutstuderende og selvstændig

Fem eksempler på forvandlinger

 • Følelse af forkerthed og fortvivlelse: du plages af en grundlæggende forkerthedsfølelse og skam, som du bruger en masse energi på enten at holde nede eller ude af vejen – eller som netop tager over og kører med dig og den fortvivlelse det fører med sig. Programmet viser dig nye måder at være i verden på.
 • Dit kunstneriske udtryk: du har et bestemt kunstnerisk udtryk, men du er kommet til et punkt, hvor du har behov for at udvikle det endnu mere, så det står helt skarpt og bliver helt sandt i forhold til den person, du er.
 • Din kreativitet: du føler, at du har brug for en grundlæggende forandring og et boost, så du igen kan tænke ud af boksen og se nye muligheder for dig som menneske, dit professionelle liv og virke, og/eller din kunstneriske praksis.
 • Sammenhæng og ro i dit (indre) liv: du oplever, at der alt for ofte er for mange dramaer omkring dig og/eller for mange konflikter i dig selv. Du savner at være et stykke og den ro og kontinuitet eller steadiness, det kan give dig og din professionelle eller kunstneriske praksis.
 • Udvider din faglighed og ændrer noget ved dit verdensbillede: du vil blive præsenteret for og får anledning til at læse om nye perspektiver, teorier og modeller inden for analytisk psykologi, emotionalitet, kreativitet og filosofi, som antagelig ændrer afgørende ved dit verdensbillede.

Det får du i programmet
 

 • Et intensivt skriftligt online program i 7 steps inkl. videooptagelser med gennemgang af programmet, opgaver, øvelser og litteratur.
 • To ugentlige online gruppesessioner med coaching/supervision/terapi ud fra de metoder, du præsenteres for og som du arbejder med ift. dit eget projekt; herunder spørgsmål og svar i forhold til programmet og din proces.
 • Tre 1-1 fysiske sessioner rettet imod din proces med specifikke udviklingspunkter og mål.
 • Mulighed for at deltage i en workshop gruppe om Den Røde Bog af C.G. Jung som inspiration for din kreative praksis. Den Røde Bog er nok Jung’s hovedværk, men også et kunstværk, som bl.a. viser hvad skabelse og grundkreativitet er. Den er samtidig performativ, dvs. den gør noget ved ens fantasi og kreativitet.
 • Deltagelse i en Facebookgruppe, hvor man kan lægge billeder, links og kommentarer op, følge hinandens proces.
 • Et program du kan arbejde med på din egen personaliserede måde.
 • Et program, som du fortsat kan bruge og følge efter de 12 uger; din proces fortsætter således efter endt forløb.
 • En håndholdt proces, hvor du vil blive ført ind i en grundlæggende forvandlingsproces – hvis du følger programmet, som det er lagt ud.
 • Et fællesskab af andre kunstnere og/eller kreativt søgende og fagprofessionelle, som du kan blive inspireret af. Jeg faciliterer gruppen, så I faktisk kan have gavn af hinanden – men også så du kan være netop som du er, også i gruppen.
 • Afsluttende præsentation af dit projekt samt kort skriftlig redegørelse for din proces.

Amanda Betz, We are cellulose, Formation Gallery, København, september 2023.

Amanda Betz, We are cellulose, Formation Gallery, København, september 2023.

Programmets opbygning

 

7 læringsmoduler, som du får adgang til – og på den måde kan tilgå, når du ønsker det (adgang et år efter endt forløb)

 1. modul: din kunstneriske drøm
 2. individuation og imagination (→ din kunstneriske individuation)
 3. modul: aktiv imagination → specifikke metoder til at udvikle dig og dit unikke kunstneriske udtryk
 4. modul: dine allerinderste følelser
 5. modul: persona og sjæl
 6. modul: hvordan møder du verden og hvordan møder verden dig?
 7. modul: mørket som frugtbart nulpunkt og næring

Langtidsholdbart udbytte

 

Noget af det, som du vil opleve at være, ha’ opnået eller kunne efter at ha’ gennemført programmet er

 • en anden ro og centrering ind i/med dig selv – og med din fagprofessionelle eller kunstneriske praksis.
 • en bedre balance og en mere frugtbar udveksling mellem dit personlige liv og dig selv på den ene side og dig som kunstner/fagprofessionel/din kunstneriske praksis og selv på den anden side.
 • en udvikling af dit kunstneriske udtryk (eller fagprofessionelle udtryk), så det står mere skarpt og er mere i overensstemmelse med den, du er.
 • en forståelse af dine dybere bevæggrunde og følelser bag den kunst, du laver eller bag din fagprofessionelle praksis.
 • begynde at lære dig selv at kende som den, du er; det som Jung kalder individuation, som både indebærer integration af sider af dig selv, du ikke kendte og differentiering, dvs. omfavnelsen af dig selv som det unikke menneske du er.
 • ha’ lært at forstå dine (natte)drømme i forhold til din menneskelige udvikling, din kreativitet – og lære at bruge dem i din professionelle, kreative og/eller kunstneriske praksis.
 • ha’ lært at bruge aktiv imagination som research til at udvikle din kreativitet, dit professionelle virke eller din kunst.
 • ha’ lært at aktivere og arbejde kreativt med den (kollektivt) ubevidste, arketypiske og myto-poetiske dimension: både i forhold til dig menneskeligt og din kunst/fagprofessionelle virke.

Fordi dine allerinderste kunstnerdrømme, kreativitet og menneskelige potentiale fortjener at blive taget seriøst!

 

Amanda Betz, We are cellulose, Formation Gallery, København, september 2023.

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig i din proces. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis der er noget du vil tale med mig om, eller hvis der er noget, du vil spørge om.

Kærlig hilsen

Dorte Odde, Ph.d., 
jungiansk analytiker, IAAP, filosof/poet/kultursociolog.

dorteodde@ontheedge.dk

Tlf: 2699 1984

Ny psykologisk viden og inspiration - direkte i din indbakke

Mit nyhedsbrev, som du får en til to gange om måneden, er til den psykologisk interesserede organisation eller privatperson. Du modtager ny viden og inspiration indenfor psykoterapi, personlig udvikling og organisationsforandring.

Velkommen til! Se venligst din indbakke og klik på linket i bekæftelsesmailen.