Telefontid
Jeg træffes normalt i tidsrummet kl 8.00 – 17.00 på mobilnr. (+45) 2699 1984
Hvis du ikke kan få fat i mig, kan du enten lægge en besked, sende en sms eller kontakte mig på email: dorteodde@ontheedge.dk. Jeg vender tilbage, så hurtigt jeg kan – normalt inden for en halv til en hel dag.
Du kan altid kontakte mig for at høre om det, jeg tilbyder, er noget for dig.
Det er også muligt at booke en gratis forsamtale på 20 minutter (online).
Konsultationstider
Jeg har konsultationer i almindelig åbningstid, men åbent sent både tirsdag og torsdag til kl 19.00 – evt. længere ved særlige behov. Det er også muligt med en tidlig morgen konsultation efter aftale.
Desuden har jeg konsultationer på udvalgte lørdage.
Der er venteværelse i København, men ikke i Århus.
Akut tider
Når man først har taget beslutningen om at opsøge en terapeut og starte et terapeutisk forløb, så er det godt, hvis man hurtigt kan realisere sit ønske. Jeg har derfor akut tider, det vil sige, at du – hvis du er fleksibel med tidspunktet – kan få en tid inden for måske et par dage, evt. dagen efter og i hvert fald inden for en uge.
Akut tider kan også være online. Tillæg aften samt søn- og helligdage: 375 kr. pr. session.
Online og face-to-face samtaler
Jeg tilbyder både online og face-to-face samtaler – det gælder både for terapi, coaching, supervision m.m. Det betyder, at vi bruger Skype eller lignende.
Det er ved at blive udbredt at tilbyde terapi online. Det har den fordel, at man kan vælge sin yndlingsterapeut, selvom vedkommende ikke bor i ens nærområde eller region. Man kan sidde i hver sin ende af landet, ja i hvert sit land på kloden og alligevel kunne modtage terapi. Jeg bruger det en del og har også klienter i udlandet, både danskere og udlændige.
Hvis du er i tvivl om hvorvidt online sessioner kan være noget for dig, er det muligt at benytte den gratis forsamtale, som foregår online, for at danne dig et indtryk af, hvordan det er.
Afhængigt af geografien er det også muligt at benytte sig af en kombination af online og face-to-face sessioner – flere af mine klienter benytter sig af denne kombination.
Parkering og offentlig transport
Hvis du kommer i bil, kan du i Århus parkere gratis ved klinikken (på Ekkodalen og Majdalen) – og evt. også andre steder i området. Der er stort set altid en plads.
Kommer du med offentlig transport, skal du tage bus 2A mod AUH Skejby og stå af ved Ekkodalen/Paludan Müllers Vej. Det tager ca. et kvarter fra centrum.
Konsultationer i København og Århus
Praktisk set er der flere måder at mødes på. Jeg tilbyder konsultationer i både København og Århus, og der er også mulighed for online-sessioner eller dobbelt-sessioner med mig.
Afbudspolitik
Når vi har lavet en aftale, skal den holdes. Det skyldes, at terapi er noget, man skal give en høj prioritet – så virker det så meget bedre.
Men duer tiden ikke for dig, er det vigtigt, at du giver mig besked så hurtigt som muligt og senest én uge før vores aftale. Ellers er der fuld betaling.
Betaling
Du betaler med Mobilepay (eller kontanter) ved afslutningen af hver session – med mindre du har købt et klippekort eller du betaler forud for en måned ad gangen.
Mobilepay nr: 71433.
Ved klippekort, hvis beløbet ikke kan overføres via Mobilepay, betaler du til banken:
Nordea, reg. no. 2251, Kontonummer 0719 196 446.
Tilskudsmuligheder
Jeg har ikke en ordning med sygesikringen, så du kan ikke bruge en henvisning fra lægen hos mig.
Men afhængigt af din situation – både mentalt, følelsesmæssigt og økonomisk – kan jeg evt. tilbyde dig yderligere reduktion i pris. Ring eller skriv til mig og hør nærmere.
Hvis du har en sundhedsforsikring – eller er forsikret via dit arbejde – er der i nogle tilfælde også mulighed for at få dækket (dele af) udgifterne til terapi af den vej. Kontakt dit forsikringsselskab eller arbejde og hør hvad dine muligheder er.
Sessionslængde og hyppighed
Det afhænger af, hvad du søger hjælp til.
Private: En session er på 50 minutter – uanset hvilken ydelse du vælger.
Business: Alle ydelser er i hele timer.
Jeg tilbyder både korttidsterapi og langvarig analyse. Det første vil typisk egne sig til mere konkrete, afgrænsede problemstillinger, hvorimod det andet retter sig imod en ændring af din personlighed og grundlæggende væren i verden.
Terapi foregår typisk ved en session om ugen, nogle gange hyppigere, afhængigt af problemstillingen og dit behov. Det kan også være hensigtsmæssigt at have en dobbelt session hver fjortende dag. Vi mødes så vidt muligt på samme tidspunkt hver uge – på den måde bliver det en nærmest helt kropslig vane at gøre sig klar til terapien.
Hvor lang tid du har behov for terapi, afhænger helt af hvilke udfordringer, du kommer med, hvem du er som person, og hvordan terapien forløber. Der er ikke to terapiforløb der er ens. Terapi tager form af netop de to personer, der har et forløb. Ved den første samtale eller i begyndelsen af terapien vil jeg – sammen med dig – vurdere dit behov. Behovet kan imidlertid ændre sig i løbet af terapien, og vi må i så fald se på, hvad der er nødvendigt.
Det er blevet en udbredt forestilling, at terapeutiske forløb typisk varer ti sessioner. Men det er egentlig kun fordi man i dag giver den slags forløb i det offentlige sundhedsvæsen og af økonomiske grunde har begrænset det til den længde. Hvis man for alvor vil forstå sig selv og måske blive mere tilfreds i livet, så kræver det et helt anderledes langt forløb. Omvendt kan man faktisk komme rigtig langt på ti gange, men det afhænger af problemstillingen, og hvem du er som person.
Jungiansk analyse er kendetegnet ved at tage tid, som minimum et par år, gerne mere (se også under ydelser, analyse for mere information (link)). Men så er du til gengæld også et helt andet sted i dit liv og med dig selv, end da du startede: analyse ændrer grundlæggende uhensigtsmæssige mønstre og adfærdsformer. Analyse er også meget velegnet for professionelle, som arbejder med andre mennesker: så som psykologer, psykiatere, ledere, undervisere og HR-personale.
Før og efter terapi
Det er en god idé at du gør dig både mentalt og følelsesmæssigt klar til terapisessionen, så får du mest ud af det, vi gør sammen. Det kan du fx gøre ved ikke at have for meget, du skal lige inden, måske ved at sidde stille for dig selv og samle dine tanker og mærke efter hvad du føler – eller på anden måde, som du finder god, at forberede dig selv på det, der skal ske.
Det er også godt ikke at have for travlt efter terapien. Det kan være krævende at gå i terapi, og du kan have brug for at slappe af eller være god ved dig selv bagefter. Typisk vil de fleste også have brug for at være alene for at fordøje og bearbejde det, der lige er sket. Meget af det, der sker i en terapeutisk proces, sker imellem sessionerne: du får nye tanker eller mærker dig selv på en anden måde eller der sker nye og forløsende ting i dine relationer. Det er godt, hvis du giver dig selv tid og rum til at registrere eller observere og mærke det, der sker med dig – det er i sig selv med til at øge betydningen af terapien.
Samarbejde og supervision
Som psykoterapeut, analytiker, supervisor, coach og organisationsudvikler samt forsker arbejder jeg ikke alene. Jeg modtager professionel supervision og opdaterer min praktiske og teoretiske viden ved løbende at deltage på faglige kurser og konferencer – både herhjemme og i udlandet.
Jeg benytter en sikker forbindelse, som følger reglerne for GDPR. Så sikkerheden er i top. Desuden er det let for dig, da jeg sender et link, som du blot skal trykke på.
Jeg har et nært samarbejde med en række organisationer og professionelle enkeltpersoner:
Erhvervspsykolog, Ph.d. Arne Vestergaard
Lektor, kultursociolog, Ph.d. Lisa Dahlager
Ingunn Hagen, Ph.d, professor i psykologi og kommunikation, NTNU
Anne Dyhr, visual artist
Stillpoint Spaces
Gomentor
Århus Kommune, Jobcentret
NTNU Videre – videreutdanning og deltidsstudier
Jung Instituttet, København
DSAP (Dansk Selskab for Analytisk Psykologi
Dansk Psykoterapeutforening
Aarhus Litteraturcenter
Tavshedspligt og etik
Jeg har tavshedspligt og følger de etiske regler hos Dansk Selskab for Analytisk Psykologi og Dansk Psykoterapeutforening